
informácie nie len o varení ale aj o kuchyni a domácnosti
Otázky a odpovede
Pekná mrvenička?!
Mrvenička na ovocný koláč,dostane lepšiu farbu a arómu ak ju premiešame s trochou vhodného pudinkového prášku.
—————
Zlepšené palacinky?!
Pri príprave palaciniek sa može čast mlieka nahradiť vodou, ,prípadne minerálkou(budú chrumkavejšie),alebo smotanou(budu jemnejšie).
—————
Obaľovanie mäsa?!
Vypražané mäso nenasiakne tukom ,ked ho po obalení v hladkej múke,vo vajci a strúhanke ešte obalíme v rozšlahanom bielku.Srtúhanka drží neopadáva a nepripaľuje sa.
—————
Ako na šťavnaté fašírky?!
Vyšlahahajte mläté mäso s trochou mlieka,primiesajte smotanu a kapku piva či vína.Potom necháme hmotu polhodiny odpočívať.A nakoniec pridajme ostatné suroviny.Fašírky budú štavnatejsie a nadýchanejšie.
—————